Powered By Blogger

SOCANT!!!

     Eram aseara la o bere cu niste prieteni si vorbeam despre meniuri pentru nunti(unul din ei are nunta la anul si din cauza asta eram concentrati pe acest subiect) :)...Si la un moment dat imi spune unul din ei, ca mai nou, chinezii mananca "Supa din embrioni umani"!!! Bineinteles ca la inceput nu l-am crezut si aveam impresia ca nah...a facut si el o gluma sau poate ca vrea sa faca "misto" de mine. Insa cum am ajuns acasa, am intrat pe "GOAGAL" si ce crezi frate??? Da, este adevarat, chinezii mananca supa din embrioni umani si o portie poate ajunge si la 4000 $, in functie de cat de mare e fatul.

     Informatia este confirmata de The Seoul Times, dupa ce un reporter al publicatiei a intrat in bucataria unui restaurant si a facut cateva poze socante cu prepararea “mancarii”.
 

     Din cauza suprapopularii Chinei si a faptului ca majoritatea familiilor prefera sa aiba copii baieti, multi bebelusi sunt avortati – insa, potrivit reporterului, multi dintre ei ajung in bucatariile chinezesti.
 

     “Costul unui avorton pe piata neagra ajunge, de la cateva sute pena la 2000 de dolari, in functie de marimea lui”, ia povestit reporterului de la The Seoul Time, patronul unui restaurant din Canton, care a vrut sa isi pastreze anonimatul.
      Acesta a povestit ca el consuma frecvent aceasta supa, iar efectele se vad, din punct de vedere al sanatatii si al virilitatii.

Potrivit publicatiei, o astfel de supa costa in jur de 4.000 de dolari.
VA AVERTIZEZ ca IMAGINILE sunt SOCANTE !!!!!



No comments:

Post a Comment